Over mezelf


In 1976 begon ik mijn carrière als afdelingshoofd in verpleeghuis Wijckerslooth te Oegstgeest en later werkte ik als verpleegkundige bij de Mutsaersstichting te Venlo, waar mensen met psychosociale problemen behandeld worden. In de jaren daarop heb ik leidinggevende functies gehad in de vrouwengevangenis Ter Peel in Evertsoord, met een tussenstap als afdelingshoofd in verpleeg- en verzorgingshuis de Vorstenheuvel in Venlo. Van 2005 tot 2009 was ik waarnemend directeur behandeling en directeur Primair Proces van de jeugdinrichting De Hartelborgt in Spijkenisse.

Op dit moment werk ik als teamleider bij de Raad voor de Kinderbescherming te Rotterdam. Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik van nabij kunnen kennismaken met uiteenlopende problematieken en verschillende culturen en heb ik veel mensenkennis opgedaan. Het was mijn grootste wens om ooit terug te keren naar de individuele begeleiding van mensen.

In 2013 heb ik mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut afgerond aan de academie voor psychodynamica in Scherpenzeel.
Tijdens mijn opleiding leerde ik gebruik maken van diverse methodieken, waardoor ik hulp kan bieden op maat van de cliënt. Als je denkt dat dit jou mogelijkheden biedt om aan de slag te gaan met je hulpvraag, dan ben je van harte welkom voor een intakegesprek. Daarin maken we nader kennis met elkaar en bespreken we samen je hulpvraag. Vervolgens is het jouw beslissing of ik een stukje mee mag lopen op jouw levenspad.

Elles Marbus

Leefpad